Barnehage start.

Hei folkens. Nå er det veldig lenge siden eg har gitt lyd fra meg. 
Etter frøkna starte å løpe vegg i mellom har d rett å slett ikkje vært tid eller energi til noe blogging.

Forge uke startet frøkna mi i barnehage. Ho har fått plass i en liten familiebarnehage der de er 4 barn. I tilegg sammarbeider de med en annen familiebarnehage og en åpenbarnehage så ho får vært sammen me mange barn enkelte dager.

Det e virkelig rart hvor stor den lille jenta mi har blitt. Grua meg ikke til ho skulle starte i barnehage, var overbevist om at detta kom til å være veldig bra for ho. Selvfølgelig ble man jo meir å meir spent ettersom dagene nærmet seg, og sommerfuglene var ikke få når vi rusle bort første dag. Heldigvis akseptere frøkna barnehagetanta med en gang, og satt seg ned å lekte så fint. Litt hyl og skrik har det selvfølgelig vært den siste uka men ikke mye.

Det som har skjedd er at vi har fått en nye blidere jente. ikke har ho har vært sur før, men nu e ho blitt en enorm solstråle. Den klaginga ho hadde starta med e helt borte, og ho snakke meir, leker andreledes og man kan se at utviklen bare har skutt av sted. Her er det helt klart at mamma og pappa hadde blitt for kjedelig.

Barnaheg start er deilig for mor også, for min frøken sover fortsatt ikke gjennom natta så d blir mange våkne timer. Nå har jeg ikke kommet meg i jobb enda så etter frøkna har blitt levert i barnehagen har jeg tusla hjem å lagt meg ned en time eller to. det gjør underverker for kropp å sjel. I natt skal vi starte med nattavvending runde 100 og håper at det denne gangen ikke kommer noen tenner eller feber og ødelegger når vi har kommet i mål.

Håpe dere har d fint der ute.  

2 kommentarer

Hobbystua

23.aug.2011 kl.22:53

Heisann:) Koselig å lese litt nytt fra deg igjen,,og at den skjønne tulla di har begynt i barnehagen er sikkert godt for deg også. Litt tid for seg selv til å bare gjøre ingenting eller noe annet:) Jeg kjenner til det med og ha hatt en jente som ikke sov gjennom natten føre hun var bort mot 4,5 år. Så måtte faktisk få litt allergi medisin til henne for å få sløvet henne ned litt når tiden for leggetiden kom. Vi kalte henne bare for * nattens dronning*,,,men ingen barn er like i sovemønster. Må nok bare ta tiden til hjelp uansett hvor trett og sliten en kan bli. Men trøst deg med at hun er frisk og rask,,det er det viktiske:) Må mor og barn ha en fin sensommer:)

Anne Kristine

25.aug.2011 kl.01:35

Hobbystua: så hyggelig at du fortsatt følger med ;)

Det takkes ofte for at ho e frisk å rask, ikkje alle som e så heldige desverre. I går skjedde det utrolige der ho faktisk sov gjennom hele natta! og i dag e vi tilabke til å være våken, hehe men nu e d bevist at mirakler kan skje. hehe

Skriv en ny kommentar

hits