Brått i jobb

Etter lengre tids arbeidssøking blei det i dag brått beslutta at eg skulle starte å jobbe i hjemmetjenesten. LItt kjedelig e d at den ligg på andre siden av byen, men d får stå sin prøve. Det er noen engler å gjør alt de kan for at eg skal kunne jobbe der og rekke barnehagen hver dag. Slike mennesker vokser ikke på trær. 

Så allerede i morgen er permisjon og ferie brått over og arbeidslivet trer i gang. Hadde egentlig håpet at de drøyde til mandag før eg starta, men når en dame som virkelig jobber for å tilrettelegge for deg spørr om du kan starte dagen etter, ja da starter man dagen etter.

KJenne eg har somerfugla i maven, blir spennende å sjå kordan jobben e i mårra.
LItt kjedelig at man tilbringer natten for jobbstart våken midt på natten me en våken datter. Men d får stå sin prøve, har ikkje vært bortskjemt me for mykje søvn det siste året så det skal nok gå seg til detta åsså.

Det skal bli deilig å jobbe ijænn, tjene ordentlige penger og snakke me voksne mennesker. Skulle bare ønske eg fikk henta datra mi i barnehagen tidligere, veit de andre barna blir henta rundt halv 4, også kommer ikke eg før nærmere halv 5. Men d går stå sin prøve. Ho lider nok ingen nød, det e bare eg som har dårlig sammvittighet. noen sa en gang at d å ha barn e å ha evig dårlig samvittighet? til en hvis grad e d sant, heldigvis e d å ha barn mest glede.

Får prøve å luske mæ inn å bre et teppe over frøkna som nu har slutta å snakke t sengestolpene,
Det e vell på tide å finne fram soveposene ijænn så ho ikkje blir kald på natta etter ho har sparka av seg dyna. det får bli en jobb for morgendagen.

Ha en riktig god natt.

Sov godt.  

Én kommentar

Turi

25.aug.2011 kl.21:03

Gratulera med jobb!

Skriv en ny kommentar

hits